Temps elaboració: 30 minuts
Recepta per a 2 persones
INGREDIENTS
3 ó 4 tassetes d'arros bomba
1 ceba ratllada
1 pot petit de tomata crua triturada, o bé un parell de tomates pelades i sense granes
1 manat d'alls tendres
3/4 de tasseta de vi (blanc o negre, opcional)
3/4 litre de brou de verdures
1 ou
formatge parmesà ratllat
1 rajolí de llet (crema de llet)
oli i salt
ELABORACIÓ
- En primer lloc netegem i tallem a trossos (2 ó 3 centímetres llargada) els alls tendres. Els enrossirem a la mateixa cassola on farem l'arrós amb una mica d'oli calent. Un cop tous els treiem de la cassola i els reservem per més endavant.
- Sofregim la ceba.
- Mentrestant posem el caldo a bullir.
- Un cop la ceba estigui rossa afegim els alls tendres i la tomata trinxada i deixem que es cogui una mica.
- Un cop cuita la tomata ja podem tirar-hi l'arròs el barregem amb el sofregit uns segons i seguidament hi tirem el vinet.
- Al cap d'uns minutets ja podem tirar-hi el caldo que a hores d'ara ja deu bullir a l'olla.
- A partir d'aquí la cocció serà d'uns 12 a 15 minuts, més o menys. Remenar sobint. Si l'arros queda sec, hi posem més caldo.
- 5 minuts abans no s'acabi la cocció, posem a la cassola un ou mig batuti un rajolí de llet.
- Finalment per donar més espessor al suquet afegim el parmesà ratllat i apaguem els fogons per deixar reposar la cassola uns minuts.
2 comentaris:
És boníssim aquest arròs... mmm... gràcies per publicar la recepta... la fem tot sovint... :)
Merci a tu !! jo ara fa molt que no menjo. Mira, potser aquest finde en faig! jejeje
Publica un comentari a l'entrada