divendres, 3 d’abril de 2009

crema de xampinyons i alls tendres

Preu aproximat: 5 euros
Temps elaboració: 30 minuts



INGREDIENTS:
Per a 2 persones

250 gr de xampinyons
3 ó 4 alls tendres
1 raig petit de llet, o crema de llet
1 cullerada de maizena
1/2 litre de brou de pollastre
Oli i salt

Decoració:
Crostonets de pa, o formatge ratllat ben finet (parmesà)

ELABORACIÓ

  • Netejem i trossegem els xampinyons i els alls tendres.
  • Posem oli en una cassola i afegim els xampinyons i els alls tendres a foc lent. Afegim salt.
  • Un cop estiguin ben cuits, afegim el brou calentó. En un got a part, posem una mica de brou amb la maizena i ho remanem fins que quedi la farina ben desfeta. Ho afegim a la cassola.
  • Deixem que el conjunt fagi xup xup una 5 minuts i seguidament ja podem passar la batedora.
  • Per últim posem un rajolí de llet o de crema de llet per a suavitzar el gust.
  • Ho emplatem i el guarnim amb els crostonets i el formatge.

Que vagi de gust !!