dimarts, 7 d’abril de 2009

bacallà amb tomata i olivada

Preu aproximat: 8 euros
Temps elaboració: 20 minuts



Sencilla i boníssima!!
Recepta per a dues persones

INGREDIENTS

2 talls de morro de bacallà
1/2 kg de tomata sencera crua
Unes cullerades d'olivada negre
Oli i salt

ELABORACIÓ

  • Un cop descongelat o dessalat (depèn a on el compris..jeje) el posarem en una olla amb aigua bullint uns 4 ó 5 minuts. Posem una mica de salt a l'aigua.
  • Un cop estigui cuit, treiem el peix i el deixem dins una escorredora.
  • Mentrestant ratllem les tomates (sense pela i sense granes), els hi treiem l'excés de suc (amb un colador) i ho amanim amb oli i salt.
  • Escalfem la tomata en una paella, sense oli.
  • I per últim ja podem posar un tros de peix a cada plat (jo també hi tiro un rajolí d'oli d'oliva per sobre el peix i el plat), posar la tomata sobre del peix (una bona capa) i una cullerada d'olivada sobre la tomata.

CONSELL
També es pot servir el plat fred. Per tant no caldrà escalfar la tomata. Podem deixar el plat ja preparat a la nevera una estona abans de servir.

Espero que us agradi, vagi de gust!!