Temps elaboració: 20 minuts
Sencilla i boníssima!!
Recepta per a dues persones
INGREDIENTS
2 talls de morro de bacallà
1/2 kg de tomata sencera crua
Unes cullerades d'olivada negre
Oli i salt
ELABORACIÓ
- Un cop descongelat o dessalat (depèn a on el compris..jeje) el posarem en una olla amb aigua bullint uns 4 ó 5 minuts. Posem una mica de salt a l'aigua.
- Un cop estigui cuit, treiem el peix i el deixem dins una escorredora.
- Mentrestant ratllem les tomates (sense pela i sense granes), els hi treiem l'excés de suc (amb un colador) i ho amanim amb oli i salt.
- Escalfem la tomata en una paella, sense oli.
- I per últim ja podem posar un tros de peix a cada plat (jo també hi tiro un rajolí d'oli d'oliva per sobre el peix i el plat), posar la tomata sobre del peix (una bona capa) i una cullerada d'olivada sobre la tomata.
CONSELL
També es pot servir el plat fred. Per tant no caldrà escalfar la tomata. Podem deixar el plat ja preparat a la nevera una estona abans de servir.
Espero que us agradi, vagi de gust!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada