Temps elaboració: 30 minuts
Recepta per a dues persones
INGREDIENTS
3 carbassons
1 patata
1 ceba
1 caserio
aigua
decoració
uns quants picatostes de pà
uns grans de sèsam
un rajolí d'oli
ELABORACIÓ
- Es tallen els carbassons, la patata i la ceba a daus petits. Els posem dins una olla i cobrim, just per sobre de la verdura, d'aigua. Posem una mica de sal.
- Bullim la verdura fins que quedi tova.
- Uns minuts abans de treure l'olla del foc, afegim el caserio i deixem que es desfaci. Retirem l'olla del foc.
- Per últim, triturem la verdura amb el turmix fins que quedi uns textura suau. Si queda molt espessa, la podem rectificar d'aigua.
Un cop decorada amb un rajolí d'oli, un granets de sèsam i uns quants picatostes, ja la podem servir!
Bon profit !!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada