diumenge, 21 de setembre de 2008

crema de carbassó

Preu aproximat: 2,5 €
Temps elaboració: 30 minuts



Recepta per a dues persones

INGREDIENTS

3 carbassons
1 patata
1 ceba
1 caserio
aigua

decoració
uns quants picatostes de pà
uns grans de sèsam
un rajolí d'oli

ELABORACIÓ

  • Es tallen els carbassons, la patata i la ceba a daus petits. Els posem dins una olla i cobrim, just per sobre de la verdura, d'aigua. Posem una mica de sal.
  • Bullim la verdura fins que quedi tova.
  • Uns minuts abans de treure l'olla del foc, afegim el caserio i deixem que es desfaci. Retirem l'olla del foc.
  • Per últim, triturem la verdura amb el turmix fins que quedi uns textura suau. Si queda molt espessa, la podem rectificar d'aigua.

Un cop decorada amb un rajolí d'oli, un granets de sèsam i uns quants picatostes, ja la podem servir!

Bon profit !!