Temps elaboració: 45 minuts
Ideal per menjar a l'estiu ben fresqueta !!
Recepta per a 4 persones.
INGREDIENTS
5 porros
3 patates, mida normal tirant a petites
1 litre de brou de pollastre
llet de coco (jo el compro al Caprabo, passadís productes xina)
sal i oli
Decoració
llesques de pernil salat
ELABORACIÓ
- Es tallen els porros a trossets i la patates a daus petits, es posen a la cassola amb oli i un polç de sal. Es tapa per tal que suïn. Remenar de tant en tant. Si veieu que s'enganxa afegir un pel més d'oli.
- Un cop el porro i la patata estiguin ben tous, tirem el brou de pollastre i ho deixem bullir uns 10 minuts.
- Ho triturem amb el Turmix.
- Si es vol, es pot passar la sopa pel xino per tal que quedi ben fineta.
- Un cop tens la crema preparada es pot rectificar de sal.
- Finalment hi posem la llet de coco per tal de suabitzar el sabor, la quantitat va a gust del consumidor.
- Ara ja es pot posar la crema de Vichyssoise a la nevera per tal de refrescar-la una miqueta!
CONSELL
La llet de coco també pot ser substituida per crema de llet, tot i que jo no li he posat mai.
Bon profit !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada