dimarts, 26 d’agost de 2008

Vichyssoise

Preu aproximat: 5 €
Temps elaboració: 45 minuts




Ideal per menjar a l'estiu ben fresqueta !!
Recepta per a 4 persones.

INGREDIENTS

5 porros
3 patates, mida normal tirant a petites
1 litre de brou de pollastre
llet de coco (jo el compro al Caprabo, passadís productes xina)
sal i oli

Decoració
llesques de pernil salat


ELABORACIÓ

  • Es tallen els porros a trossets i la patates a daus petits, es posen a la cassola amb oli i un polç de sal. Es tapa per tal que suïn. Remenar de tant en tant. Si veieu que s'enganxa afegir un pel més d'oli.
  • Un cop el porro i la patata estiguin ben tous, tirem el brou de pollastre i ho deixem bullir uns 10 minuts.
  • Ho triturem amb el Turmix.
  • Si es vol, es pot passar la sopa pel xino per tal que quedi ben fineta.
  • Un cop tens la crema preparada es pot rectificar de sal.
  • Finalment hi posem la llet de coco per tal de suabitzar el sabor, la quantitat va a gust del consumidor.
  • Ara ja es pot posar la crema de Vichyssoise a la nevera per tal de refrescar-la una miqueta!

CONSELL

La llet de coco també pot ser substituida per crema de llet, tot i que jo no li he posat mai.


Bon profit !