dissabte, 23 d’agost de 2008

Couland de Xocolata amb gelat de vainilla



Aquesta recepta és de les meves preferides.. si sou xocolaters segur que us agradarà molt.
Us sortiran unes 12 unitats.

INGREDIENTS

8 ous
125 gr de sucre
250 gr de xocolata Nestle Postres
250 gr de mantega
75 gr de farina

Decoració
Gelat de vainilla
Canyella en pols per decorar el plat


ELABORACIÓ
  1. Fondre la xocolata i la mantega (microones o al bany maria).
  2. Afegir la farina i barrejar bé els ingredients, que la farina quedi ben incorparada a la massa.
  3. Separar els rovells de les clares, montar les clares a punt de neu.
  4. Afegir el sucre i els rovells a la massa de xocolata i farina, barrejar fins que la massa agafi cos.
  5. L'últim ingredient que ens queda és la clara montada que la tirarem de mica en mica, tot barrejant la massa.
COCCIÓ

Untar els motlles amb mantega i un polsim de farina i seguidament omplir-los amb la massa.
Enfornar-los a 165 graus durant uns 7 minuts.


CONSELL

Es poden congelar els coulands que no hàgiu cuit. Tant sols haureu de tenir en compte que la cocció d'un couland congelat serà més llarga, d'uns 12 minuts.


Bon profit !

4 comentaris:

Baldrik ha dit...

Mmmmmmm aquest couland ha d'estar tremendu ....

Eva ha dit...

bonísssssimmmmmmm!!!!! l'he fet avui i he triumfat!!!!! jejeje

Rousi ha dit...

Me n'alegro mooooolt Eva !!

Sara ha dit...

demà probaré de fer la recepta!!! a veure què tal em surten i si agraden a la genteta!!! juju :9