Temps elaboració: 45 minuts
Recepta per a 2 persones
INGREDIENTS
3 ó 4 tassetes d'arros bomba
1 pastanaga
1 tomata pelada i sense granetes
1 ceba
llagostins, gambes i rap
musclos, cloïses
3/4 de tasseta de vi (blanc o també pot ser negre)
1 ou
formatge ratllat parmesà
1/2 de litre de brou de peix
oli i salt
ELABORACIÓ
- En primer lloc enrossim una mica les gambes i els escamarlans a la mateixa cassola on farem l'arrós caldos. un cop fetes les treiem i les reservem per més endavant.
- Ratllem la pastanaga i la ceba i ho sofregim amb oli a la cassola.
- Comencem a bullir el caldo en una olla
- Un cop la ceba i la pastanaga estiguin rossets afegim la tomata a tallets ben petit i deixem que es cogui una mica.
- Un cop cuita la tomata ja podem tirar-hi l'arròs el barregem amb el sofregit uns segons i seguidament hi tirem el vinet.
- Al cap d'uns minutets ja podem tirar-hi el caldo.
- A partir d'aquí la cocció serà d'uns 12 a 15 minuts, més o menys. Remenar sobint.
- Ara és el moment de preparar els altres ingredients. Bullim les cloïses i els musclos. L'aigua de la bullició l'anirem afegint a la cassola a mesura que l'arros vagi absorbint el caldo.
- Pelem les gambes i els llagostins, i amb els caps i les peles ho triturem amb el morter per extreurem el suc que també afegirem a la cassola.
- 5 minuts abans posem a la cassola les gambes, els llagostins, els musclos, el rap sense os, les cloïses sense cloba i un ou mig batut.
- Finalment i per acabar de donar un toc final al plat, afegim el parmesà ratllat i deixem reposar la cassola uns minuts.
- Mmmmmmm.....
Que vagi de gust !!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada